Akusztikus lengőkengyel

Anyaga: horganyzott acéllemezből kivágott és meghajlított profil
Felhasználási terület: álmennyezetek, tetőtér beépítések, keskeny előtétfalak CD-vázának rugalmas rögzítésére, amennyiben a szerkezettel szemben fokozott akusztikai igény van támasztva
Típusai: 60 mm-es szélességgel háromféle szerelési távolsággal: 30-60 mm, 60-90 mm

Rugós függesztő (Anker-fix) CD profilhoz

A rugós függesztő (anker-fix) CD profilhoz a nagyobb tehernek kitett gipszkarton álmennyezetek függesztéséhez, a CD profilokhoz illeszthető.

Hossztoldó CD 60 mm-es gipszkarton profilhoz

A hossztoldó CD gipszkarton profilok hosszanti irányú toldásához alkalmazható, és opel csavarral rögzíthető.

Keresztösszekötő CD gipszkarton profilhoz

A keresztösszekötő CD profilok összekötését biztosítja, egymás fölött kereszteződő profiloknál, normál igénybevételű gipszkartonszerkezetek esetén.

Direktfüggesztő

A direktfüggesztő gipszkarton CD profilra vagy fa lécvázra szerelt álmennyezetek, tetőtérbeépítések, a keskeny előtétfalak, és mennyezet burkolatok rögzítéséhez kiválóan alkalmazható tartozék, amennyiben a szerkezettel szemben nincsen fokozott hangszigetelésre igény.

Méretek:

61/120

61/200

Szemes függesztőhuzal

A függesztett álmennyezeteknél használható elem. Ezt az elemet a rugós függesztőkkel használhatjuk és álíthatjuk be a függesztési magasságot. A pálcák duplarugóval toldhatóak. szemes illetve kampós kivitelben kaphatóak. a kampós rögzítése beakasztással a szemes csavarral való rögzítést tesz lehetővé.

Méretek:

125mm
250mm
375mm
500mm

Acél mennyezeték

(beütőék) Az acél beütőék a gipszkarton álmennyezetet tartó függesztőhuzal teherhordó födémszerkezetbe való rögzítésére alkalmazható. A nagyfokú ellenálló képességének köszönhetően tűz esetén is biztonságos. Mérete: 6x40mm.

Rugó nélküli függesztő CD profilhoz

Sliccelt szalaggal történõ függesztéshez vagy fagerendás födém alá belógatott álmennyezetek CD vázának rögzítésére kis szerelési távolság esetén.