CD-60 szerkezeti gipszkartonprofil
A CD 60 szerkezeti profil mint a legnépszerűbb szerkezeti elem használható főként álmennyezeti tartószerkezet kereteként, előtétfalnál, mely esetben az akusztikus kengyellel oldható meg a függőleges illetve vízszintes szintezés. A CD profilt rögzíthetjük a legtöbb lehetőséggel, rendszerelemmel. legoptimálisabb módszerek lehetnek: beütődűbeles vagy beütőékes rögzítés.

UD-30 szerkezeti gipszkartonprofil
Az UD profi amelynek a jelzése UD-30. Ennek a profilnak is több felhasználási, beépítési lehetősége van. Leginkább a függesztett álmennyezet keretszerkezeténél valamint előtétfalnál alkalmazható. Minden esetben vízszintes a rögzítései iránya. Ez a profil adja meg a keretet a mennyezet oldalfalainak rögzítésekor.

CW-50-75-100 szerkezeti gipszkartonprofil
A CW profilok a falrendszer tartószerkezetének függőleges elemei. Ezeket a profilokat az UW profilokba illesztve, majd opel csavarral összehúzva tUDjuk rögzíteni. Minden esetben figyeljen, hogy használjon vízszintező szerszámot. Ezek rögzítése előtt mindenképp fontos a poziccionálás azaz, hogy függőlegesen legyen elhelyezve a CW profil és merőlegeses legyen az UW profilokra, ezekkel az apró figyelmességgel is maximalizálhatjuk a szerkezet maximális szilárdságát valamint a gipszkarton építőlapok is könmnyen csavarozhatóak lesznek ha nem kell keresgélnünk a csavarok behajtásakor a profilt.

UA-50-75-100 ajtótok erősített szerkezeti gipszkartonprofil
Az UA profilok használatát mindenképp javasoljuk azokon a helyeken ahol ajtót szeretnénk a leválasztott résznbe nyitni. (válaszfal esetén) Ehhez a profilhoz mindenképp ajánlatos az UA „L” kötő és a hozzá tartozó speciális hornyolt csavar alkalmazása.

J-PVC szegőprofil 12,5mm-es gipszkartonhoz 

Ütésálló, kemény fehér PVC-ből készült szegőprofil gipszkartonok véglezárásához.

3m